Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

A Magyar SQ Kupán összemérheti autóhifije tudását a többi versenyzőével!

superadmin 2019-10-27 20:00:38

Büszkén jelenthetjük be, hogy idén ismét megrendezésre kerül a Magyar SQ Kupa! A rendezvény egyik fő szervezőiként büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk ennek az eseménysorozatnak a kibontakoztatásában.

A Magyar SQ Kupa azoknak az autóknak, illetve autótulajdonosoknak szól, akik szívesen összemérnék a járműveikben használt autóhifik hangminőségét. Itt az alkalom a megméretettésre, az ismerkedésre, a tapasztalatgyűjtésre is!

A Magyar SQ Kupa egy versenysorozat, ami az országban több helyszínen és több alkalommal invitálja barátságos megmérettetésre az autóhifi tulajdonosokat. Idén Budapesten, Szentendrén, a Velencei-tónál és a Muhi-tónál gyűlünk össze, hogy eldöntsük, melyik autóhifi szól a legvalósághűbben!

Keressen meg minket bizalommal és tudjon meg többet a Magyar SQ Kupáról, látogasson el nézőként vagy akár nevezze be a saját járművét, autóhifijét is! A holapunkon megadott elérhetőségeken, illetve  a verseny saját honlapján is szerezhet információkat a részletekről!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.