Menü
Keresés
Kosár

Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Tel: +36 20 988 7032

BESZERELÉS INGYENES FELMÉRÉS
AUTÓMULTIMÉDIA TOLATÓKAMERA RADAR
HANG, HŐ, ZAJ SZIGETELÉS
AUTÓHIFI


ÜLÉSFŰTÉS
ÜLÉSHŰTÉS
RÁDIÓ BEÉPÍTŐ KERETEK
FEJEGYSÉGEK
AUX/USB/MP3/BT..
ADAPTEREK
ILLESZTŐK

FŐMENÜ

Frissítő JVC kávé!


Nem csak 1DIN méretben érkeznek az új JVC multimédia készülékek, hanem 2DIN méretben is! Ebben a méretben rögtön egy mefizethető triumvirátussal nyitja a palettát a japán óriás!

A sorozat résztvevői KW-V220BT, KW-V320BT és KW-V420BT-as névre hallgatnak és pontosan ilyen sorrendben is változnak a készülékek kijelző méretei: 6,2 col, 6,8 col és 7 col átmérő. Gyakorlatilag a három készülék között ez a legnagyobb eltérés - ha a külső megjelenést nem vesszük figyelembe. A legkisebb KW-V220BT gyakorlatilag egy költséghatékony, nagyon jó ár/értékű fejegység ezzel a 6,2 colos kijelzővel, ami a múlt évben is megismert külsővel közeli rokonságban van. A nagyobb KW-V320BT-as 6,8 colos kijelzője jobb használatot eredményez és természetesen lényegesen nagyobb méretének köszönhetően lehet jó választás. Az igazi csúcs a 7 colos KW-V420BT-as multimédia állomás, mely nem csak méretben jobb, de jobb kontraszt aránnyal és felbontással is rendelkezik. 

Tudásban mindhárom készülék szinte ugyanazt tudja, melyek alapból rendelkeznek Bluetooth modullal (HFP 1.6 verzió), azaz vezeték nélküli kihangosításra alkalmasak. Sőt, emellett természetes zene lejátszásra is alkalmazható ez a technológia, ami automatikus csatlakozásra képes az Android eszközök esetén. A már megszokott JVC “apróság” is megtalálható ezekben a fejegységekben, azaz egyszerre két telefon csatlakozását képes megoldani. A zenehallgatás tehát Bluetooth szabványon keresztül is megoldható, illetve az okostelefon támogatás (JVC Smart Music Control, JVC Playlist Creator) )Android készülékeknél USB csatlakozással, iPhone (6, 6plus, 5, 5s, 5c) esetén KS-U62 kábel segítségével működik (Siri Eyes támogatás!). A szokásos beépített RDS tuner, 4x50W-os végfok mellett a JVC teletömte ezeket a készüléket saját fejlesztésű technológiákkal is. Ilyen például a Sound Lift, ami kompenzálja a hangszórók mély beépítésből adódó hátrányokat, és egy a hangzást, azaz a szinpad képet feljebb emeli. A Space Enhancement pedig akár 2 hangszóró használatakor is igazi térhatást képes az autóba varázsolni! MIndezek mellett ne felejtsük a K2 és a Digital Track Expander technológiákat sem, melyek a hangzáson tudnak jelentős javítást eszközölni. Ez utóbbi a tömörített zenéken tud jelentős javulást elérni, hisz a veszteségben eltűnt magas frekvencia tartományt állítja vissza. Apropó tömörített zenei állományok. A JVC ezen készüléke is FLAC kompatibilis, tehát aki nem akar vesződni a CD / DVD lemezekkel, de zavarja az alacsony minőségű tömörített MP3 / WMA állományok megszólalása, annak remek lehetőség, hogy ezt a veszteségmentes tömörítéssel készült szabványt használja! 

A csatlakozások tekintetében alap az USB / AUX bemenet és a 4V-os 3 pár RCA csatlakozó (integrált LP és HP szűrőkkel)! Igazi érdekesség, hogy, ha nem akarunk külső erősítővel mélynyomót hajtani, akkor akár közvetlenül a rádió erősítőjére is köthetünk kis teljesítményű subwoofert! Természetesen kormánytávvezérlési lehetőség is megoldott, amihez külön adapter megvásárlására lesz szükségünk (autóspecifikus). Van még hátsó AV bemenet és kimenet, így akár további monitorokkal is bővíthető a rendszer a hátsó ülésen ülők legnagyobb örömére, de akár tolatókamerát is beszerelhetünk, hisz ez is támogatott megoldás a JVC mutlimédiás készülékek esetén. Mindent összevetve remek kis multimédia készüléket hozott össze az új évre a JVC. A KW-V220BT modell ára 119 990 forintba kerül megjelenésekor (hamarosan elérhető), míg a nagyobb testvérei várhatóan meg 10-15e forintos felárért lesznek majd megvásárolhatóak (pontos árakról nincs hivatalos információnk). A két nagyobb modell várhatóan márciusban érkezik meg hazánkba, így addig el tudja mindenki dönteni melyi méretű kijelzővel szeretné ezt a tudást eléreni!
>
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.