Menü
Keresés
Kosár

Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Tel: +36 20 988 7032

BESZERELÉS INGYENES FELMÉRÉS
AUTÓMULTIMÉDIA TOLATÓKAMERA RADAR
HANG, HŐ, ZAJ SZIGETELÉS
AUTÓHIFI


ÜLÉSFŰTÉS
ÜLÉSHŰTÉS
RÁDIÓ BEÉPÍTŐ KERETEK
FEJEGYSÉGEK
AUX/USB/MP3/BT..
ADAPTEREK
ILLESZTŐK

FŐMENÜ

Bemutatkozás


Cégünk a 2000-es évek eleje óta foglalkozik autóhifi forgalmazással,autóhifi építéssel. Kedvenc márkáink Alpine, JVC, Blaupunkt, Panasonic, Kenwood fejegységek, erősítők között az Alpine, Solidaudio, Kicx, Titán, Earthquake a kendvencek. Ezek árát tartjuk legjobb ár-érték arányúnak. 2004 óta járunk autóhifi versenyekre. Hangnyomás verseny és hangminőség verseny egyformán kedvenc szórakozás számunkra. 2007, 2008, 2009-ben a DBCup versenyeken vettünk részt. Morel márkával is egyre többet foglalkozunk. Kiegészítőként Xenon világítással is felszereljük és led világítással díszítjük az autókat. Neonozást is vállalunk. Gyári multimédiákat is kiegészítünk GPS navigációval TV tunerrel navigácó minden formájával foglalkozunk. Talán a legjobb napjainkra a Nav'n'Go. Garmin navigáció is jól használható. 2010-től autóvillamossággal, autóvillamossági, autóriasztó alkatrészek beszerelésével, központi zárak szerelésével, javításával is foglalkozunk. A javítás és a beszerelés budapesti beszerelő műhelyünkben rövid határidővel történik.
 

Cégtörténet
1990-ben kezdtem autóvillamossággal foglalkozni. Már az első évben kaptunk megrendelést komolyabb Kenwood teljes rendszer beépítésre. Akkor fertőzött meg az autóhifi. Értelemszerűen azok a rendszerek nagyon elmaradtak a mai rendszerektől, de így az autóhifi őskorától együtt fejlődtem a rendszerekkel. Értékesítéssel először 1998-ban kezdtem foglalkozni, és 1999-ben állítottam össze az első üzlet méretű készletemet. Ekkor még a Car- technic erősítők, hangszórók voltak a legjobb ár-érték arányúak. 2000-től a DLD szubok kerültek a palettára, majd az Audiobank hangszórók, erősítők, később Solidaudio, Eartquake, Morel, Alpine márkákkal bővült a kínálatom. Minden márkának megvan a rációja, ezért 2002-től minden forgalmazóval felvettem a kapcsolatot, így bármely márkával ki tudom szolgálni a vevőket, és lett cégem AUTÓHIFICENTRUM. 1998-ig úgymond no name készülékekkel, otthoni körülmények között tuningoltam. Persze abban az időben elég kezdetleges fejegységek voltak és a márkásak a mai készülékek árának kétszerese volt forintálisan, és a pénzünk is többet ért. A sok tuningolás miatt nagy rutin alakult ki, hogy szinte bármiből jót csináljak. 1998-ban vettem az első Alpine fejegységem. Akkor is sejtettem, most már tudom, hogy a legjobba nyúltam bele. Hogy megtudjam milyen különbségek vannak a fejegységek között, 2002-ben egy komoly audiorendszert építettem az akkor vett Mercedesembe. Az üzletben lévő több tíz készülékekből minden napra választottam egyet, és azzal autóztam haza. Egyik nap Sony, másnap Kenwood, Clarion, JVC, Blaupunkt, Alpine, Panasonic Pioneer….kis és nagy kategóriás mind volt az autómban. Jól kivehető volt a készülékek közötti különbség. Így tudok jobb lenni az autóhifi tanácsadásban. Mára már bármilyen ajtópanel kell, vagy kiemelő panel, gyűrű akár a saját műhelyemben elkészíthető, navigáció bármely fajtája kapható, xenon fényekkel , ledekkel és stroboszkop beépítéssel foglalkozom. Autóhifi beszerelés természetes. Igényes, hozzáértő munkát kínálok. Beszerelőműhely, bolt, tuning, optika elválaszthatalan. Hogy a legjobbak közé fejlődhessek, 2004 óta veszek részt autóhifi versenyeken. 2004-2006-ig HUMMA ÉS EMMA versenyeken, 2007-ben dBCup versenysorozaton, 2008, 2009-ben dBKupa versenysorozaton. Erősségünk a hangminőségverseny, és a hangnyomásverseny is sikereket hozott nekem. Legjobb tudásommal állok rendelkezésére minden autóhifi rajongó részére.

Demo autóink

>
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.