A Magyar SQ Kupán összemérheti autóhifije tudását a többi versenyzőével!

Büszkén jelenthetjük be, hogy idén ismét megrendezésre kerül a Magyar SQ Kupa! A rendezvény egyik fő szervezőiként büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk ennek az eseménysorozatnak a kibontakoztatásában.

A Magyar SQ Kupa azoknak az autóknak, illetve autótulajdonosoknak szól, akik szívesen összemérnék a járműveikben használt autóhifik hangminőségét. Itt az alkalom a megméretettésre, az ismerkedésre, a tapasztalatgyűjtésre is!

A Magyar SQ Kupa egy versenysorozat, ami az országban több helyszínen és több alkalommal invitálja barátságos megmérettetésre az autóhifi tulajdonosokat. Idén Budapesten, Szentendrén, a Velencei-tónál és a Muhi-tónál gyűlünk össze, hogy eldöntsük, melyik autóhifi szól a legvalósághűbben!

Keressen meg minket bizalommal és tudjon meg többet a Magyar SQ Kupáról, látogasson el nézőként vagy akár nevezze be a saját járművét, autóhifijét is! A holapunkon megadott elérhetőségeken, illetve  a verseny saját honlapján is szerezhet információkat a részletekről!

Kategória: Hírek, Üzenetek | Címke: , | A Magyar SQ Kupán összemérheti autóhifije tudását a többi versenyzőével! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miért válassza a xenon izzókat?

Manapság az autósok különböző márkájú és típusú izzók közül válogathatnak, azonban természetes, hogy a gépjármű tulajdonosok a legjobbat szeretnék kiválasztani a kínálatból. Ha Ön még nem találta meg ezt a terméket, ne kutasson tovább, ismerkedjen meg a xenon izzókkal!

A xenon izzók számtalan előnnyel rendelkeznek. Többek között nagyságrendekkel javítják a látási viszonyokat az éjszakai, illetve az esti közlekedések folyamán. Ennek ellenére sokkal nyugtatóbb a fényük, ezért nem fárasztják annyira az emberi szemet. Az általuk kibocsátott fény nem olvad bele a közvilágításba, ezért az útburkolati jelek és a táblák szinte ragyognak még városban és nedves útburkolat esetében is, vagyis kisebb a közúti balesetek kockázata is a xenon izzókkal.

Élettartamuk magasan túlszárnyalja hagyományos, halogén társaikét a kisebb áramfelhasználásnak és szerkezeti felépítésüknek köszönhetően. Amíg egy halogén termék 55W-ot használ, addig egy xenon izzónak mindössze 35W-ra van szüksége a tökéletes működéshez.

Ha szeretné a hétköznapokban is megtapasztalni ezen előnyeit a xenon izzóknak, szerezze be őket kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt további kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kategória: Ajánlatok | Miért válassza a xenon izzókat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ülésfűtéssel télen is kényelmesen közlekedhet!

Autóval közlekedni sok előnnyel jár, télen különösen. Ugye mennyivel megnyugtatóbb a tudat, hogy nem kell a hideg, zimankós, fagyos téli időben elindulni gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel? Helyette elég beülni a jó meleg és kényelmes autóba.

Sokféle kiegészítő elérhető ma már, amivel még komfortosabbá tehető az autó a téli időjárás idején is. Az ülésfűtés minden autóban nélkülözhetetlen elem! Válassza ki az autójába illő, igényeit tökéletesen kiszolgáló ülésfűtést, és melegedjen át kellemesen vezetés, utazás közben!

Webáruházunkban több típusú ülésfűtés között válogathat, melyek könnyen, gyorsan beszerelhetőek. Több fokozatú, állítható erősségű fűtésre képes ülésfűtéseink túlmelegedés gátlóval is felszereltek. Az ülés formáját nem deformálja el a beszerelésük, alkalmasak arra, hogy hosszú távon is növelni tudják az autó komfortját.

Ha még nincs ülésfűtése vagy nem elégedett a meglévővel, válogasson termékeinkből! Keressen minket elérhetőségeink egyikén, és rendeljen ülésfűtést!

Kategória: Ajánlatok, Tippek trükkök | Hozzászólás most!

Miért döntsön a DLS termékei mellett?

Amikor a gépjármű tulajdonosok szeretnék élvezetesebbé tenni utazásaikat és ehhez hangszórókat, mélysugárzókat és erősítőket vásárolnának, természetes, hogy a legjobb márkájú termékeket keresik, amelyek hosszú éveken át biztosítják a valódi koncertélményt autójukban. Ha Ön is régóta kutat az említett készülékek után, ismerkedjen meg a DLS mélysugárzóival, erősítőivel és hangszóróival!

A svéd DLS termékek csúcsminőséget képviselnek, korszerű, a hagyományostól eltérő alapanyagok és modern technológia felhasználásával készülnek. A gyártó szakemberei folyamatosan kísérleteznek annak érdekében, hogy minél tökéletesebb és kellemesebb hangzást képviseljenek a jövőben a hangszórók, a mélysugárzók és az erősítők, vagyis a DLS esetében rendszeresen találkozhatnak a vevők különleges innovációkkal.

A DLS termékek egységes, kiforrott hangzásvilágot képviselnek, amelyek garantálják vezetés közben az élvezetes zenehallgatást, torzítás nélkül. Tapasztalja meg Ön is a DLS termékek előnyeit, korszerűsítse gépjárművét a készülékekkel! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kategória: Ajánlatok | Miért döntsön a DLS termékei mellett? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az autó multimédiában minden megvan a tartalmas utazáshoz!

Az autó multimédia olyan kiegészítő, amit ma már egyetlen autótulajdonos sem nélkülözhet a járművéből. Ha Ön még csak gondolkodik az autó multimédia beszerzésén, röviden összefoglaljuk, hogy miért döntsön a vásárlás mellett.

Az autó multimédia minden igénynek megfelel, ami csak egy utazás során felmerülhet mind az utasok, mind pedig a sofőr részéről. Kiváló és magas színvonalú szórakozást nyújt hang és képminőség szempontjából is. A felhasználói élmény magas szintjét a változatos és széleskörű beállítási lehetőségek is elősegítik. A zenehallgatás és a filmnézés is tökéletes élmény autózás közben. Az érintőképernyős,  több kamerás, hangolható kialakítás modern és sokoldalú berendezéssé teszi az autó multimédiát, amit egyedi hivatkozások, hasznos programok, Google asszisztens és még sok más, hasznos funkció színesíthet. A szórakozáson túl az autó multimédia a navigációban is közreműködik és biztonságosabbá teszi a közlekedést.

Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül nálunk, és keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Kategória: Üzenetek | Hozzászólás most!

Sokat utazik autóval? Tegye élvezetessé útjait autóhifivel!

Sokan töltenek rengeteg időt az utakon, munka vagy más elfoglaltság miatt, ami rendkívül monotonná és fárasztóvá tud válni, mindezekből kifolyólag pedig nő a feszültség, ebben a formában pedig nem lehet megfelelően koncentrálni a vezetésre. Ha Ön is sokat vezet, és az unaloműzéshez a zenehallgatást választaná, ám nem akármilyen módon, fedezze fel autóhifi kínálatunkat!

Autóhifi választékukban olyan berendezéseket találhat, amelyek kiváló zenei élménnyel ajándékozzák meg vezetés közben, ennek köszönhetően a leghosszabb út sem válhat monotonná. A berendezések modern műszaki paraméterekkel rendelkeznek, a gyártók kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a korábban megszokott zenei élménytől teljesen más hatást biztosíthassanak. Kedvenc zenéi hallgatása közben sokkal hamarabb el fog telni az utazással töltött idő!

Válassza ki az igényeinek megfelelő autóhifit, és ha a vásárlás előtt kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kategória: Gondolatok az autóhifiről, Üzenetek | Címke: | Sokat utazik autóval? Tegye élvezetessé útjait autóhifivel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az autórádió nem felesleges dolog!

Sokféle műszaki cikk áll már az autósok rendelkezésére ahhoz, hogy feldobják a hosszú utakat vagy a dugóban vesztegelés idejét. Ma már nem csak zenét lehet hallgatni, de filmet, videót is nézhetnek az utasok, a legkorszerűbb berendezések segítségével. A klasszikus autórádiónak leáldozott az ideje? Szó sincs róla! Még ma is van helye az autórádiónak, hiszen számos előnye van, ha rendelkezünk ilyennel.

Gondoljon bele, hogy egy autórádiót bármikor segítségül hívhat, ha éppen otthon felejtette a lejátszóját, lemerült a készüléke, vagy csak nem szeretné feleslegesen meríteni az akkumulátort. A modern fejegységek már nem csupán a rádióadókat fogják, hanem többféle csatlakozóval is ellátták őket, így könnyedén összekapcsolhatóak szinte bármilyen készülékkel. Mindemellett önmagában az egyszerű rádióhallgatás is csupa előnnyel jár, hiszen az aktuális hírekről, időjárásról, útlezárásokról is tájékozódhatunk két szám között.

Keresse bizalommal webáruházunkat, és vásároljon márkás autórádiókat, válogasson a legmodernebb modellek közül! Ha szeretne részletes tájékoztatást kérni az autórádiókról, bátran keressen fel minket!

Autórádió

Kategória: Gondolatok az autóhifiről, Tippek trükkök, Üzenetek | Címke: , | Az autórádió nem felesleges dolog! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tudjon meg többet az infrás fülhallgatókról!

Manapság számtalan típusú fülhallgató kapható, így a vásárlók az igényeiknek megfelelően választhatják ki az ideális terméket. E téren azok a termékek kerülnek előtérbe, amelyek a korszerűségüknek köszönhetően nem rendelkeznek kábellel, így sokkal kezelhetőbbé válnak; ilyenek például az infrás fülhallgatók.

Az infrás fülhallgatók rendkívül egyszerű kezelhetőséggel rendelkeznek. A szerkezet egy forráshoz csatlakoztatható adót használ, ami pedig jelet továbbít a fejhallgatóhoz. Ezt a terméket főként TV nézéshez ajánlják a szakemberek, zenehallgatáshoz viszont nem túl ideális, mert nem képes jelet generálni a teljes hallható tartományban. Ahhoz, hogy az infrás fülhallgatók rendeltetésszerűen használhatóak legyenek, fontos, hogy a szerkezet folyamatosan lássa az adót, ugyanis a jel nem képes átlépni a falon.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az infrás fülhallgatók előnyeit, szerezze be kínálatunkból a terméket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Tudjon meg többet az infrás fülhallgatókról! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tető- és fejtámla monitorok az utasok szórakoztatásáért!

A buszos utazások igazán népszerűek, mindegy, hogy belföldön utazik az ember vagy külföldre viszi a kalandvágya. Akik a buszt választják az autó vagy a repülő, esetleg a vonat helyett, szeretnének egy maximálisan kényelmes, biztonságos és szórakoztató utazáson részt venni. Ön hogyan gondoskodik arról, hogy utasai maradéktalanul jól érezzék magukat egy, az átlagosnál hosszabb út közben is?

A modern multimédiás rendszerek, mint amilyenek a tető- és fejtámla monitorok, tökéletes választásnak bizonyulhatnak. Érdemes beruházni ezekre a készülékekre, mert képesek egész úton lekötni, szórakoztatni és kikapcsolni az utasokat. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt  jó választás, hiszen bármilyen műsort választhatnak az ismeretterjesztő sorozattól a rajzfilmig, mindezt kiváló minőségben és a modern igényeket kielégítő funkciókkal tehetik a tető- és fejtámla monitoroknak köszönhetően.

Amennyiben érdeklődik a tető- és fejtámla monitorok iránt, keressen minket megadott elérhetőségeinken, és tegye fel bátran kérdéseit!

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Címke: , , | Tető- és fejtámla monitorok az utasok szórakoztatásáért! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Autóklíma-tisztítás 15 perc alatt? Ózontechnikával megvalósítható!

Tavasszal újra aktualitást élveznek a klímaberendezések az ingatlanokban és a gépjárművekben egyaránt. Ilyenkor elkezdődik a légkondicionáló berendezések felkészítése a szezonra, ami főként a tisztításukban nyilvánul meg. Természetesen nem csak az épületekben található klímák tisztaságára kell figyelmet fordítani, hanem az autóklímáéra is, azonban az időhiány miatt a legtöbb gépjárműtulajdonos hajlamos megfeledkezni erről a fontos teendőről. Szerencsére egy forradalmi újdonságnak köszönhetően az autóklíma-tisztítás többé nem időigényes munka! Ha Ön is kipróbálja ezt az innovációt, soha többé nem fogja elfelejteni a járműben található légkondicionáló tisztítását!

Az innováció nem más, mint az ózonos autóklíma-tisztítás, aminek köszönhetően körülbelül 15 perc alatt tisztává varázsolható a berendezés. Az új technológia nem csak gyors, hanem hatékony tisztaságot is garantál, így egyetlen baktérium, vagy porszem sem telepedhet meg az autóklíma szerkezetében.

Tapasztalja meg Ön is az ózonos autóklíma-tisztítás előnyeit, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Címke: , , | Autóklíma-tisztítás 15 perc alatt? Ózontechnikával megvalósítható! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva