Miért döntsön színvonalas autó multimédia mellett?

Az autótulajdonosok előszeretettel egészítik ki különböző extrákkal gépjárművüket, annak érdekében, hogy a hosszú autóutakat élvezetesebbé, komfortosabbá tegyék. E téren főként az autó multimédiás rendszerek a legkeresettebbek, hiszen általuk az utazás közbeni zenehallgatás igazán élvezetessé válhat!

Ha minőségi autó multimédia rendszert szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Vállalkozásunk fő célja, hogy olyan szórakozási lehetőséget nyújthassunk termékeinkkel, melyek megkönnyítik a dugóban történő várakozást, vagy a hosszú autóutakat a sofőrnek és utasainak egyaránt.

Autó multimédiás termékeink a modern technológiának köszönhetően könnyen kezelhetőek, átlátható menüpontokkal rendelkeznek és akár okostelefonjával is összehangolhatja a rendszereket, így közvetlenül telefonjáról játszhatja le kedvenc zeneszámait!

Ha nem tudná kiválasztani az Önnek ideális multimédiás rendszert, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik segítenek eligazodni a kínálatban, így csakis az igényeinek megfelelő terméket vásárolhatja meg. Adja át magát a zenének utazás közben is, vásároljon minőségi autó multimédiás rendszert kínálatunkból!

Kategória: Üzenetek | Hozzászólás most!

KYIO üléshűtés és ülésfűtés: Önnek már van?

Autóval utazni egyértelműen kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb, mint a tömegközlekedési eszközöket igénybe venni. A még nagyobb komfort érdekében olyan extrákkal is érdemes felszerelni autónkat, mint amilyen a klíma berendezés, a multimédia vagy éppen egy sokoldalú fűtő-hűtő rendszer.

Képzelje el, ahogyan a mínuszokkal támadó télben nem kell vezetés közben az autójában állig beöltözve dideregnie, hanem egy gombnyomásra máris élvezheti, ahogyan kellemes meleg veszi körül, már az indulásnál! Nyáron, kint tombol a kánikula, de Ön mégsem izzad, hiszen nem csak a klíma hűti az autót, de az ülése is kellemes hőmérsékletű, és nagyon jólesően képes felvenni a harcot a kinti meleggel.

A KYIO ülésbe építhető szerkezet olyan kiegészítő berendezés, ami egyetlen autóból sem hiányozhat. Az utólag is az ülésbe építhető szerkezet télen ülésfűtésként, nyáron üléshűtésként működtethető, tetszés szerint állítható fokozatokkal.

KYIO üléshűtés és ülésfűtés garantálja a maximális komfortérzetet az autóban! Tegye próbára Ön is, és rendeljen tőlünk bátran!

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Címke: , | KYIO üléshűtés és ülésfűtés: Önnek már van? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Valódi zenei élmény az autóban? – A Hertz digitális erősítőkkel minden lehetséges!

Az autóhifi erősítők legfőbb funkciója, hogy javítsák a gépjárműben található berendezés hangminőségét, annak érdekében, hogy valódi zenei élményben részesüljünk vezetés közben is.

Napjainkban már széles erősítőkínálattal találkozhatunk, melyből az egyik legnépszerűbb termék a Hertz digitális erősítő, lássuk, miért!

A Hertz digitális erősítők különböző típusokban állnak a vásárlók rendelkezésére, így mindenki beszerezheti az igényeinek megfelelő berendezést. Az egyik legkeresettebb Hertz digitális erősítő modell a HP 6001-es, amely az SPL SHOW erősítő széria legerősebb tagja. Az úgynevezett 12 MOSFET végfoknak köszönhetően akár 6000 W teljesítményre is képes a berendezés, emellett a többerősítős funkció miatt 2 erősítőt is összeköthetünk, amellyel növelhetjük a teljesítményt, így akár 12.000 W-ot is elérhetünk! Ideális választás SPL rendszerekhez, illetve hangnyomás versenyekre is!

Vásároljon Hertz digitális erősítőt, és élvezze autójában kedvenc zenéit minőségi hangzásban!

Kategória: Üzenetek | Valódi zenei élmény az autóban? – A Hertz digitális erősítőkkel minden lehetséges! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyári kinézetű multimédiás fejegységek? Igen!

Minden tökéletes az új autóban, csak a multimédiás egységgel van gond? Nem egészen olyan a kivitelezése, amit szívesen használna? Semmi probléma, nálunk remek gyári kinézetű multimédiás fejegységeket találhat!

A gyári kinézetű multimédiás fejegységek elsősorban akkor lehetnek nagyon hasznosak, ha nem vagyunk megelégedve az eredetileg beépített darabbal, de nem szeretnénk, hogy az autónk tökéletes designja csorbát szenvedjen. A nálunk kapható multimédiás megoldások segítségével könnyen szert tehet széleskörű funkciókra, miközben ránézésre úgy tűnik majd, hogy eredeti eszközt használ! A gyári kinézetű multimédiás fejegységek a legjobb lehetőséget adják arra, hogy egyszerűen és könnyedén fejlessze magasabb szintre a gépjárműben található lehetőségeket, így téve még kényelmesebbé és élvezetesebbé az utazást!

Minőséget keres? Szakértőket szeretne kérdezni? Akkor tekintse meg bizalommal ajánlatainkat, és rendeljen tőlünk Ön is bátran! A legjobb termékekkel várjuk!

34549070 - smart touch screen multimedia system for automobile

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Címke: , | Hozzászólás most!

Kérjen tanácsot szakértőktől a vásárlás előtt! – Ne féljen kérdezni!

Bármilyen áruházba, boltba betérünk, és meglátunk egy nekünk tetsző, vagy praktikus darabot, legyen szó műszaki termékről, vagy egy egyszerű, hétköznapi tevékenységet segítő eszközről érdemes mindig a szakértőktől tanácsot kérni, ellenkező esetben ráfizethetünk önálló döntésünkre.

Webáruházunk autó multimédiával foglalkozik, és mivel műszaki termékeket érintünk kínálatunkkal, így még inkább fontos, hogy a megrendelés gomb lenyomása előtt megkérdezze kollégáinkat, akik kellő szakértelemmel fordulnak minden problémához, kérdéshez! A különböző autórádiók, autóhifik más és más gépjárműbe valók, és ezek a berendezések különböző funkcióval bírnak, tehát először is legalább megközelítőleg alapot kell adnia elképzeléseinek és tisztáznia autója erre vonatkozó tulajdonságait. Továbbá rengeteg idő elmegy a cserével, vagy a termék árának levásárlásával, előzze meg ezeket a folyamatokat és merjen kérdezni!

Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink minden kérdésre válaszolnak, és segítik Önt a helyes döntésben!

Kategória: Üzenetek | Hozzászólás most!

Tökéletes hangszigeteléssel a megfelelő akusztikáért

Autónkban sok tényező zavarhatja a hangzást, amik nagyrésze a kívülről beszűrődő zajok. Tehát itt is fontos a megfelelő zajszigetelés, ami biztosítja a sofőr és az utasok számára a jó akusztikát és hozzájárul a komfortos utazáshoz. Nincs rosszabb, mint mikor végre elkészül autónk hangrendszere, de a várt hanghatásokat elnyomják különféle tényezők, akár a motor hangja, mechanikai zajok, kerekek gördülésének hangja vagy a környező autós forgalom. A legtöbb régi autó alapból alacsonyabb zajszigeteléssel rendelkezik, ezért érdemes ilyenkor nekünk megoldanunk a tökéletes szigetelést, hogy igényeink szerint élvezhessük a zenehallgatást, vagy ha kedvünk épp úgy tartja, akkor a teljes csendet utazás közben.

Webáruházunkban többféle zajszigetelő és rezgéscsillapító anyagot találhat, amiket akár saját kezűleg is felvihet kocsija különböző részeire, alvázra, utastérre, de a jó eredményért érdemes profikhoz fordulni, akik szakszerűen helyezik fel a zajszigetelőket.

Ha jó minőségű zajszigetelőt szeretne, válassza a Silent Coast termékeket! Érdeklődjön honlapunkon zajszigeteléseink és egyéb készleteink iránt! Kérdés esetén bátran forduljon hozzánk a weboldalon található elérhetőségek egyikén!

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Hozzászólás most!

A jó beszerelés fontossága

Az autóvezetés is fárasztó dolog lehet, ezért fontos, hogy a sofőr is minél jobban élvezze az utat. Ebbe a komfortba tartozik bele a jó autó hifi is. Útközben a zene elfelejtteti a vezetéssel járó fáradságot. Persze ehhez a megfelelő hangminőség is fontos, amit egy rossz rendszerrel nem érhetünk el és ekkor már inkább zavaró, mint nyugtató a zenehallgatás.

Minőségi autó hifi rendszerekért forduljon hozzánk! Ha élvezni szeretné a vezetést, gondoskodjon a megfelelő hifi rendszerről kocsijában, de ne feledje, hogy a jó autó hifi még nem elég! Egy esetleges rossz bekötésnél az egész rendszert veszélyeztetjük, akár leégés miatt is. Emellett, ha rosszul kötjük be a rendszert, akkor a hangzás minősége se éri el a kívánt szintet a megfelelő hifi ellenére. Mindig forduljon profikhoz autó hifi bekötésénél! Nálunk az alkatrészek mellett a beszerelést is igényelheti! Munkatársaink által végzett munka után tökéletes hangzás mellett hallgathatja kedvenc zenéit!

Forduljon hozzánk bizalommal! Érdeklődjön további információkért honlapunkon!

Kategória: Üzenetek | Címke: | Hozzászólás most!

Minőségi hangzás az autóban

Önnek is fontos, hogy élvezhető legyen a hangzás az autóban is? Csak akkor tud igazán ellazulni vezetés közben, ha nem kell a motor zaját hallgatnia, hanem helyette a kedvenc zenéje szól? Esetleg Ön egy valódi zeneértő műkedvelő, és nem tudja elviselni, ha torzul a hang? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolt, akkor bátran ajánljuk a Morel hangszórókat!

Az autó multimédiás egységeinek kiválasztása során mindenki számára más és más a prioritás, azonban ha Önnek az elsődleges célja a minőségi hangzás elérése, akkor a Morel hangszórókkal elégedett lesz. Ezek a termékek úgy lettek kialakítva, hogy a magas igényű vásárlók is élvezetüket leljék a használatukban, és bárki élvezhesse a tökéletes zenei élményt autózás közben is. Ha tartós, jó ár-érték arányú, kellemes megjelenésű termékre vágyik, akkor a Morel hangszórókat is vegye számításba!

Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat beszerezni az autó multimédiás egységei kapcsán, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A nálunk kapható termékekben biztosan nem fog csalódni!

Kategória: Üzenetek | Hozzászólás most!

Amit a kormány távirányító adapterekről tudni érdemes

Manapság a gépjárművek világában egyre több olyan innováció lát napvilágot, mely a komfortosabb utazást és a biztonságosabb vezérlést hivatott szolgálni. Ezek közé sorolhatóak a kormány távirányító adapterek is, melyek bizonyos típusú autó hifik működtetéséhez szükségesek. Az autó hifik számtalan kialakításban állnak rendelkezésünkre, és bár sokan elavult rendszereknek tartják őket, az újabb és újabb fejlesztések alátámasztják létjogosultságukat a modern világban.

A kormány távirányító adapterek rengeteg verzióban fellelhetőek, akár márka, akár típus alapján. Áruk igen változó, attól függően, hogy eredeti vagy utángyártott kialakítást választunk-e. A kormány távirányító adapterek megkönnyítik az autó hifik vezérlését, hiszen a kormánykerék segítségével is irányíthatjuk azokat. Beszerelésük nem igényel komolyabb szakképesítést, így gyorsan és könnyedén használatba vehetjük új eszközünket.

Ha Ön is szeretné komfortosabbá tenni gépjárműve és autó hifije kezelését, válassza kormány távirányító adaptereinket!

Kormány távirányító

Kategória: Gondolatok az autóhifiről, Tippek trükkök | Amit a kormány távirányító adapterekről tudni érdemes bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ülésfűtés: Önnek már van?

Télen nehezebben szánjuk rá magunkat, hogy kimozduljunk otthonunkból, még akkor is, ha autóval közlekedünk. A reggeli készülődés, indítás a bemelegedés időbe telik, ami mínusz fokokban nem kellemes. Az ülésfűtés olyan pluszt ad, amivel a téli utazás kellemesebb lesz, az autó pedig komfortosabb.

Az ülésfűtés nem csupán gyárilag jár az autóhoz, hanem ma már olyan modelleket is árulnak, amelyeket utólag is be lehet építeni az ülésekbe, az ülés kárpitja alá. Ezek az ülésfűtések készülhetnek szénszálból vagy karbonszálból.

A karbonszálas ülésfűtések több előnnyel is rendelkeznek, így habár kicsit drágábbak, megéri a befektetés. A karbonszálas típus párnáinak kialakítása olyan módon történik, hogy az eredmény szinte láthatatlan, a párna nem türemkedik ki a kárpit alól, így az egyben esztétikus és kényelmes is marad. A karbon szabható, alakítható, így a rögzítéshez szükséges lyukak, vágások is egyszerűen létrehozhatók. A párna egész felülete képes a hőtermelésre, így valóban nem kell dideregni vezetés közben, jól eső meleg árasztja el az egész testfelületet.

Ülésfűtést keres? Forduljon hozzánk bizalommal!

Ülésfűtés

Kategória: Tippek trükkök, Üzenetek | Címke: , | Hozzászólás most!